Isännällä on työrupeama alkamassa, mikä tarkoittaa evästalkoita. Mies voi olla kolmekin päivää tien päällä käymättä kotona,joten tämä pitää ennakoida. Onneksi työautossa on jääkappi ja mikro, joten eväät kannattaa mukaan tehdä. Tällä kertaan pakkautui maukasta kaalikanawokkia. Helppo wokki valmistuu eväiden tekemisen ohella ja valmis wokkikastike on tämän äidin oikopolku.
Kaalikanawokki:
1pkt Hunajamarinoituja kanansuikaleita
1ps Valkokaalisuikaleita (tai jos olet reipas niin osta vaikka puolikas kaalinkerä)
3kpl porkkanoita
1/2 pk riisinuudeilaita (ostan santa marian paketteja missä on 4 "levyä")
2 kananmunaa
1ps Spice up! chili&valkosipuli wok-kastike
1.Kuori ja raastat porkkanat.Mikäli et ole yhtä laiska kuin allekirjoittanut ja olet ostanut ihan kaalin kerän,niin suikaloi siitä oman maun mukaan ohueksi suikaleeksi.
2.Laita vesi keittymään riisinuudeila varten. Kun vesi kiehuu siirrä kattila pois hellalta, laita nuudelit sinne. Peitä kannella ja anna hautua noin.3 min. Itse annan hautua siihen asti että ne lisätään ruokaan.
3.Paista kanansuikaleet pannussa kypsiksi. Nosta kanat lautaselle odotottamaan.
4.Lisää pannulle reilusti öljyä ja laske lämpötilaan. Laita pannulle valkokaali suikaleet ja porkkanaraaste. Kypsennä hiljaisella lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen. Tässä ei kannata kiiruhtaa, sellainen 20 min on aikas sopiva että kaalit ja porkkanat ovat kunnolla pehmenneet.
5.Siirtele kasvikset pannun reunoille jotta keskelle pannua jää kolo. Riko kaksi kananmunaa keskelle pannua ja paista sekoittaen ne kunnon muruksi. Kun munat ovat murua sekoita ne ja kasviset keskenään.
6.Valuta nuudeleista vedet pois ja lisää pannulle.Kaada sekaan myös kananpalat ja valmis wok kastike.Nosta lämpöä ja paista hetken aikaa jotta mahdollinen nuudeleita tullut kosteus haihtuu.
Sitten vaan härpäkkeiden kanssa boksiin ja isännän mukaan tien päälle.
Blogilla on oma instagram tilinsä merkillä tuvankeittio. Ota tili seurantaan ja saat tietää aina välittömästi kun uusi bostaus on ilmestynyt ;)
Kommentit
Lähetä kommentti