Tämä on itseasiassa yksi isäni bravuureita,oma suosikkini lapsuudesta. Aina kun menin isän luokse halusin juuri tätä ruokaa. Kastikkeen juju on ripaus kardemummaa. Viellä tänäkin päivänä tämä yksinkertainen kastike on lempiruokiani. Vaikka pakko myöntää,etten ole vielläkään saanut siitä yhtä hyvää kuin isäni tekemä.Yleensä tätä syödää basmati-riisin kanssa, mutta koska talouden ehdoton suosikki juhlan aika on päällä, juhlistettiin sitä tällä kertaan teemaan sopivalla pastalla.
Kanakastike:
1pkt hunajamarinoituja kanasuikaleita2 prk ruokakermaa
ripaus kardemummaa
mausteita oman maun mukaan meillä laitetaan:
cayanepippuria
valkosipulimaustetta
oreganoa
paprikajauhetta
umamia
aromisuolaa
1.Paista kanan suikaleet kypsiksi.
2.Lisää ruokakerma,kardemumma ja mausteet.
3.Anna kiehua miedolla lämöllä 10 minuuttia
Yksinkertainen voi välillä olla maistuvaa. Tämä on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, nopea ja helppo arkiruoka.
Blogilla on oma instagram tilinsä merkillä tuvankeittio. Ota tili seurantaan ja saat tietää aina välittömästi kun uusi bostaus on ilmestynyt ;)
Kommentit
Lähetä kommentti