Tämä on niitä ruokia jotka vain paranevat ajanmyötä. Heti valmistuttaan tämä maukas keitto lämmittää mieltä ja seuraavana päivänä padaksi muotonsa muuttanut ruoka suorastaan sulaa suussa. Tämä meillä syödään aina viimeiseen muruseen asti, ja tuntuu ettei aina riitäkkään.
Juustoinen jauhelihakeitto:
1pkt jauhelihaa
3dl riisiä (itse käytän basmatia)
1ps herne/maissi/paprika pakaste
1pkt koskenlaskijaa
2kpl lihaliemikuutioita
1.Ruskista ja mausta jauheliha.
2.Laita jauhelihan kaveriksi kattilaan riisit,hemapa-pussi ja reilusti vettä. Kannatta huomioida riisin turpoaminen veden määrässä niin saa lientäkin :) Laita myös sekaan lihaliemikuutiot ja mausteita.
3.Paloittele koskenlaskija paloiksi ja lisää keittoon kun se on alkanut kiehumaan,
4.Anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä noin 20 min. Varmista että koskenlaskija on sulanut.
Annostele lautasille ja anna suussa sulavan maun viedä mukanaan.
Blogilla on oma instagram tilinsä merkillä tuvankeittio. Ota tili seurantaan ja saat tietää aina välittömästi kun uusi bostaus on ilmestynyt ;)
Kommentit
Lähetä kommentti