Jauhelihalla täytetyt cannellonit

Suurena pastan rakastajana ajattelin ensimmäisen kerran kokeilla cannelonneja.Olihan niissä piipertamistä ja täyttövaiheessa  meinasi tulla enemmän kuin sallittu määrä painokelvotonta materiaalia mutta kyllä ne olivat sen värttejä. Jopa talouden isäntä joka kärsii miesflunssasta eikä muutenkaan ole pastan ystävä kehaisi ja santsasi.

Jauheliha cannelonit:
Täyte:
1 pk jauhelihaa
1 sipuli
4 valkosipunlinkynttä
1 paprika
1 prk creme fraiche
1/2 pss juustoraastetta
mausteita oman maun  mukaan

Kastike:
1prk yrttitomaattimurskaa
1prk yrttitomaattisosetta
1prk ruokakermaa

20 kpl cannelloni pasta pötköjä

1.Pilko sipulit ja valkosipulit, (helpommalla pääset ku vedät silppurissa, kätevä vehje kannattaa ostaa).Pilko paprika haluamasi kokoiseksi paloiksi.
2.Ruskista ja mausta jauheliha, lisää sipulit ja paprika joukkoon, Paistele hetki että sipulit muuttuvat läpikuultaviksi,
3. Lisää ranskan kerma (eli creme franche) anna hetken hautua. Siirrä pois levyltä. Anna jäähtyä ennen kun sekoitat juustoraasteen joukkoon.
 4.Voitele uunivuoka öljyllä. Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele riviin vuoan pohjalle.

5.Sekoita tomaatti murska ja pyre ruokakerman kanssa keskenään ja mausta seos suolalla ja pippurilla . Kaada tomaattikastike cannellonien pinnalle. Levitä kastike tasaisesti niin, että sitä menee myös pastaputkien väleihin. Ripottele pinnalle juustoraaste.

6.Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia. 

Tarjoa cannellonit vihreän salaatin kanssa.

Blogilla on oma instagram tilinsä merkillä tuvankeittio. Ota tili seurantaan ja saat tietää aina välittömästi kun uusi bostaus on ilmestynyt ;)


Kommentit