Heippa täältä punaisen tuvan köökistä. Tämä syksy on ollut haastava sairauskierteineen. Tuntuu että ei mene viikkoakaan kun jompikumpi lapsista on kipeä ja tietty tämän kertainen lottovoitto kiertää koko perheen. Kaiken tämän lisäksi allekirjoittanut päätti alkaa opiskelemaan, joten tuvan elämä on ollut hektistä ja puolivahingossa tullut vietettyä hetkellinen sometauko. Mutta nyt ollaan täällä taas ja tällä kertaa tarjolla on kanacshew pastaa. Helppo mössö joka on monen arki-illan pelastus.
Kanacashewpasta:
1 pss pastaa
1pkt hunajamarinoitua kanaa
1 pss cashewpähkinöitä (natural)
1pss wokvihanneksia
2 prk creme fraiche
mausta haluamallisi mausteilla
1.Keitä pussillinen pastaa pussin ohjeen mukaan
2.Paista kanat paistinpannulla. Lisää joukkoon creme fraichet,wok vihannekset ja mausteet,Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä niin kauan että wokvihannekset ovat sulia.
3.Lisää kastikkeeseen cashewpähkinät
4.Sekoita kastike pastan sekaan.
Kokoa kunnon annos lautaselle ja anna mennä ääntä kohden
Blogilla on oma instagram tilinsä merkillä tuvankeittio. Ota tili seurantaan ja saat tietää aina välittömästi kun uusi bostaus on ilmestynyt ;)
Kommentit
Lähetä kommentti