Cashew kana wokki

Kun mietit jotain nopeaa ja maittavaa, kanarwokki on vastaus. Soodalla mureutettu kana suorastaan sulaa suussa.Tällä kertaa sekaan ei sekoiteta nuudelia vaan wokki tarjoillaan keitetyn riisin kera.

Cashew kana wokki

kastike
6rkl soijaa
1rkl Hoisin kastiketta
1rkl Riisi viinietikkaa
2rkl Hunajaa
1rkl Seesamiöljyä
1/2rkl raastettua inkivääriä
3 valkosipulin kynttä

3-4 rkl soodaa
1pkt maustamattomia kanansuikaleita
suolaa
pippuria
1 rkl maissijauhoja
1 parsakaali
1 punainen paprika
1 ps suolattuja ja paahdettuja cashwepähkinöiyä
vettä

1.Kaada kanansuikaleet astiaan  ja niiden päälle ruokasooda. Sekoita kunnolla ja laita jääkaapiin mureutumaan 1-3 h:ksi. Huuhtele ruokasooda kanoista pois.

2.Sekoita kastikkeen aineet keskenään

3.Mausta kanat suolalla ja pippurilla. Kaada sekaan maissijauhot ja sekoita kunnolla.Paista kanat kypsiksi ja ota sivuun odottamaan,

4.Paista pannulla paprika ja parsakaalin kukinnot,Lisää kanat, cashewpähkinät ja kastike. Paista hetken akaa ja tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Blogilla on oma instagram tilinsä merkillä tuvankeittio. Ota tili seurantaan ja saat tietää aina välittömästi kun uusi bostaus on ilmestynyt ;)


Kommentit