Tee ruuaksi makoiset lihapullat mutta tällä kertaa sittenkin kanasta. Lihapullat saavat aasialaisen tvistin kastikeesta sekä taikinassa käytettävistä inkivääristä ja valkosipulista.
Kana teriyaki pullat:Pullataikina:
1 pkt kananjauhelihaa
1 muna
2,5 dl panko jauhoja
3 valkosipulinkynttä
2 rkl tuoretta inkivääriä
1 rkl soijakastiketta
2rkl ruohosipulia
1/2rkl suolaa
1/4 rkl pippuria
Kastike:
1 dl soijakastiketta
1/2 rkl seesamiöljyä
1rkl riisiviinietikkaa
2 rkl hunajaa
1/2 rkl srirachaa
1 dl fariinisokeria
2rkl valkosipulia
2rkl inkivääriä
Saostus:
1/2 rkl jauhoja
1/2 rkl vettä
1.Sekoita pullataikinan aineet keskenään. Anna vetäytyä jääkaapissa noin 20 min. Pyörittele pullat pellille ja paista 200 asteessa noin 20 min.
2.Sekoita vesi ja jauhot keskenään lasissa.
3. Laita kasariin kaikki kastikkeen ainekset. Sekoita sekaan vesijauho seos. Keitä miedolla lämmöllä koko ajan hämmentäen.Kun kastike on paksuuntunut lisää kanapullat sekaan ja sekoita kunnolla jotta jokainen pulla kuorruttuu kunnolla kastikkeeseen. Tarjoile riisin kanssa,
Blogilla on oma instagram tilinsä merkillä tuvankeittio. Ota tili seurantaan ja saat tietää aina välittömästi kun uusi bostaus on ilmestynyt ;)
Löydät meidät myös tiktokista @tuvankeittio
Kommentit
Lähetä kommentti