Lämpimät voileivät

Lämppäreistä saa niin helposti täyttävän iltapalan kuin pienen ateriankin.Lämppärit ovat hyvä tapa tuhota juustonkannikoita ja leikkeleitä. Meillä käytetään 99% aino toimivaa kinkku-ananas yhdistelmää. Meillä leivän kostukkeena toimii voi, ketsuppi, sinappi ja siivutettu tomaatti.

Kun leipä viellä kourutetaan kuohkealla kanamunajuustoraaste seoksella vesi herahtaa pakostakkin kiellelle.

Lämpimät voileivät:

6kpl paahtoleipäviipaleita
voita tai margariinia
ketsuppia
2 tölkkiä ananasrenkaita
kinkkusiivuja (1-2kpl per leipä)
1-2 tomaattia
1pss juustoraastetta
2 kananmunaa
mitä mausteita haluatkaan

1.Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
2.Voitele leivät voilla tai margariinilla. Sipaise päälle ohut kerros sinappia ja ketsuppia.
3.Siivuta tomaatit
4.Laita leiville kinkkuviipaleet, ananasrenkaat ja tomaatit.
5.Vatkaa munan rakenne rikki ja lisää joukkoon juustoraaste.Sekoita sekaan haluamasi mausteet. Lusikoi kuorrute leiville.
6.Paista leipiä uunin keski- tai yläosassa noin 7 minuutti

Blogilla on oma instagram tilinsä merkillä tuvankeittio. Ota tili seurantaan ja saat tietää aina välittömästi kun uusi bostaus on ilmestynyt ;)


Kommentit