Maapähkinäkastikkeella maustetut nuudelikulhot valmistuvat nopeasti.Tämä alun perin k-menun kautta löydetty ohje on muodostunut minun ja mieheni suosikkeiksi kun halutaan jtn vähän kevyempää. Resepti on muokkaantunut omaan makuumme sopivaksi ja mitään tulista tämä ei ole.
Maapähkinä-nuudelikulho
1rs kanan hunajamarinoituja suikaleita
1pkt(100 g) Pirkka Parhaat lasinuudeleita
puolikas kurkku
1 porkkana
3 vartta kevätsipulia
suolapähkinöitä
kastike:
1dl maapähkinävoita, crunchy
1/2dl öljyä
1/2dl vettä
2rkl soijakastiketta
1 limen mehu
1–2tl hunajaa
1 vihreä jalapeno
1–2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1.Ota kana huoneenlämpöön ja pane nuudelien vesi kiehumaan.
2.Raasta kurkku ja kuorittu porkkana. Viipaloi kevätsipuli ja sekoita kasvikset keskenään. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
3.Paista kana pannulla rasvassa. Siirrä kiehuva vesikattila levyltä, lisää nuudelit ja anna hautua kannen alla 3 minuuttia. Valuta nuudelit ja kumoa ne takaisin kattilaan. Sekoita kastike joukkoon.
4.Annostele nuudelit kulhoihin. Jaa kana ja kasvikset päälle. Ripottele suolapähkinöitä pinnalle.
Blogilla on oma instagram tilinsä merkillä tuvankeittio. Ota tili seurantaan ja saat tietää aina välittömästi kun uusi bostaus on ilmestynyt ;)
Kommentit
Lähetä kommentti