Klassikkoruoka jonka reseptejä on yhtä paljon kuin tekijöitäkin.Makaronilaatikon makua voi helposti muunnella ja itsekkin välillä tulee heitettyä sekaan mitä kaapista löytyykään.Oheinen resepti on kuitenkin versio mitä teen 98% ajasta ja mikä on minulle "the makaroonilaatikko"
Makaronilaatikko:
1 pussi makaronia
400g jauhelihaa
1 iso sipuli hienonnettuna
3 valkosipulinkynttä
1 prk valio 3 juustonkermaa
1 lihaliemikuutio
haluamiasi mausteita
1.Keitä makaroonit lihaliemikuution kanssa kypsäksi. Hieninna valkosipulit ja sipulit. Ruskista jauheliha,lisää valkosipuli/sipulit sekä mausteet jauhelihan sekaan niin kauaksi aikaa että sipulit kuulottuvat. Yhdistä makaronit ja jauhelihaseos uunivuuassa.
2.Sekoita kanananmunat,kerma ja mausteet keskenään.
3.Kaada munamaito seos uunivuokaan ja sekoita kaikki kunnolla keskenään.
4.Paista 200 asteessa noin 30 min
Blogilla on oma instagram tilinsä merkillä tuvankeittio. Ota tili seurantaan ja saat tietää aina välittömästi kun uusi bostaus on ilmestynyt ;)
Kommentit
Lähetä kommentti