Sweet and sour-possu

Sweet & sour -possu on kiinalaistyylinen,nopea ja helppo possuruoka.Tarjoa lisukkeena keitettyä riisiä tai nuudeleita. 

Sweet and sour-possu:

4rkl ruokasoodaa
1 pkt possun suikaleita
1/2 punaista paprikaa
1/2 vihreää paprikaa
1prk ananasta

Marinaadi;
1rkl suolaa
1tl maissijauhoja
1muna

Friteeraus:
2,5dl maissijauhoja
1l öljyä

Kastike:
2rkl öljyä
2rkl valkosipulia 
0,5 dl sokeria
0.5 dl riisiviinietikkaa
2rkl ketsuppia

1.Kaada possusuikaleet astiaan  ja niiden päälle ruokasooda. Sekoita kunnolla ja laita jääkaapiin mureutumaan 1-3 h:ksi. Huuhtele ruokasooda possusuikaleista  pois.

2.Lisää possunsuikaiden päälle suola, maissijauho ja 1 muna, Sekoita ja anna vetäytyä jääkaapissa 20 min.

3.Kuumenna öljy. Nostele possunsuikaleet jauhojen sekaan ja pyörittele ne. Friteeraa kunnes ovat kullan ruskeita. 

4,Paista pannulla valkosipuleita ja paprikoita hetki lisää joukkoon ananas.Kun annakset ovat saaneet väriä tee keskelle pannua kolo johon kaadat sokerin.Lisää joukkoon riisiviinietikka ja ketsuppi.Sekoita kunnolla. Anna hetken aikaan kuplia ja lisää possunsuikaleet. Sekoita kunnolla.

Blogilla on oma instagram tilinsä merkillä tuvankeittio. Ota tili seurantaan ja saat tietää aina välittömästi kun uusi bostaus on ilmestynyt ;)

Löydät meidät myös tiktokista @tuvankeittio



Kommentit