Valkosipuliset yrttittäytteiset possupihvit

 Nämä maukkaat possunpihvit ovat paistettu kullanruskeiksi  kuorutteenaan pankojauhoja ja täytetty yrttisellä tuorejuustotäytteellä pitääkseen mehukkuutensa.Ne  ovat meheviä, pursuavat makua ja valmistuvat alle 30 minuutissa.

Valkosipuliset yrttittäytteiset possupihvit:

1pkt possun ohutpihvejä
1pkt maustamatonta tuorejuustoa
1/2rkl valkosipulijauhetta
3dl juustoraastetta
2dl ruohosipulia pilkottuna
4 siivua pekonia rapeaksi paistettuna ja murennettuna
suolaa oman maun mukaan
pippuria oman maun mukaan
5dl jauhoja
3 munaa
5dl pankojauhoja
öljyä

1.Sekoita keskenään tuorejuusto,suola,pippuri,valkosipulijauhe,pilkotut ruohosipulit,juustoraaste ja pekonimuru,

2.Nuiji pihvit ohuiksi.Ripota päälle suollaa ja pippuria.Laita täytettä pivin toiselle sivulle ja taita toinen sivu päälle.

3.Pyöritä pivit ensin jauhoissa,sitten munissa ja lopuksi pankojauhoissa.

4.Paista pannulla öljynkanssa kunnes kummatkin puolet ovat kauniin kullanruskeita.

Tarjoile maukkaat pihvit vaikkapa raikkaan salaatin kanssa,


Blogilla on oma instagram tilinsä merkillä tuvankeittio. Ota tili seurantaan ja saat tietää aina välittömästi kun uusi bostaus on ilmestynyt ;)

Löydät meidät myös tiktokista @tuvankeittio


Kommentit