Äitini aikanaan löysi tämän reseptin painonvartijoiden kautta, Ihan alkuperäisessä muodossaan ei taida resepti enään olla mutta eiköhän tämä siltikin ole vähäkalorinen mausta tinkimättä. Tämä kypsyy mukavasti itsekseen uunissa ja meillä perus kaverina tällä on basmati riisi.
Värikäs jauhelipata:
1pkt jauhelihaa
punainen ja keltainen paprika
1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 lihaliemikuutio
mausteita oman maun mukaan
1.Pilko sipulit ja valkosipulit, Ruskista jauheliha pannulla sipuleiden kanssa.Mausta jauheliha makus mukaan. Kaada uunivuokaan.
2,Pilko paprikat haluamasi kokoisiksi kuutioiksi, Lisää kaikki aineet jauhelihan seuraksi uunivuokaan. Lisää vettä noin, 2dl. Itse tykkään ns,huudella papupurkin eli kun olen tyhjentänyt sisällön uunivuokaan lasken sen viellä täyteen vettä ja lisään sen uunivuokaan. Lisää mausteet ja lihaliemi kuutio.
3.Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 min ajan.
Keitä kaveriksi riisiä tai perunaa.
Blogilla on oma instagram tilinsä merkillä tuvankeittio. Ota tili seurantaan ja saat tietää aina välittömästi kun uusi bostaus on ilmestynyt ;)
Kommentit
Lähetä kommentti