Jäikö pernamuussia yli aterialta? Ei hätää pienellä vaivalla pyöräytät siitä suussasulavia perunarieskoja.Herkulliset perunarieskat ovat loistava väli-tai iltapala.
Perunarieskat:
noin 5 dl perunamuussia
2kpl kananmunia
4 1/2 dl jauhoja
ripaus suolaa
voita voiteluun.
1. Sekoita perunamuusi, munat ja jauhot. Lisää suolaa tarvittaessa. Suolan tarve riippuu perunamuusin suolaisuudesta.Taikina saa olla melko notkeaa. Mikäli taikina tuntuu paksulta ohenna sitä tipalla maitoa
2.Taputtele taikina jauhotetuin käsin ohuiksi rieskoiksi leivinpaperin päälle pellille. Pistele rieskat haarukalla. Paista uunissa 200 asteessa (kiertoilma) noin 20 minuuttia. Anna rieskojen hetki jäähtyä ja voitele ne voilla.
Blogilla on oma instagram tilinsä merkillä tuvankeittio. Ota tili seurantaan ja saat tietää aina välittömästi kun uusi bostaus on ilmestynyt ;)
Löydät meidät myös tiktokista @tuvankeittio
Kommentit
Lähetä kommentti