Alunperin kinuskissan sivuilta bongattu nachogratiini sulaa suussa ja maistuu jopa seuraavana päivänä uudestaan lämmitettynä.Suosittelen testaamaan nachogratiinia, mikäli pidät tacoista!Tacoihin nähden gratiini on siistiimpää syötävää eli onnistuu ihan haarukalla ja veitsellä.
Kinuskikissan nachogratiiniJauhelihatäyte
1 sipuli
3 tomaattia
400 g jauhelihaa
2 rkl tacomausteseosta
4 tl pizzamaustetta
1 prk (à 227/140 g) ananaspaloja
200 g valkosipulituorejuustoa
Lisäksi
300 g suolattuja nachoja tai tortilla chipsejä
Pinnalle
150 g emmentaljuustoraastetta
1.Hienonna sipuli ja paloittele tomaatit.
2.Kypsennä jauheliha ja sipuli paistinpannussa.
3.Mausta mausteseoksella ja pizzamausteella.
4.Lisää tomaatit, vesi, ananas (ei lientä) ja tuorejuusto.
5.Hauduta miedolla lämmöllä hetken aikaa.
6.Älä anna jäähtyä ennen gratiinin ”kokoamista” tai tarvittaessa lämmitä uudelleen (jauhelihatäyte ei ehdi lämmetä uunissa, sillä nachot palavat herkästi).
7.Murustele voideltuun uunivuokaan pohjalle puolet nachoista ja levitä jauhelihaseos päälle.
8.Murustele loput nachot ja ripottele pinnalle juustoraaste.
9.Paista 225 asteisessa uunissa 5 – 10 min.
Blogilla on oma instagram tilinsä merkillä tuvankeittio. Ota tili seurantaan ja saat tietää aina välittömästi kun uusi bostaus on ilmestynyt ;)
Löydät meidät myös tiktokista @tuvankeittio
Kommentit
Lähetä kommentti